011/353-71-03KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

Nemate artikala u korpi.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fertility Aid MD For Women - 60 tableta

Fertility Aid MD For Women - 60 tableta

Regular Price: 6.000,00 RSD

Special Price 5.500,00 RSD

(Odmah dostupno)

  • Fertility Aid MD For Women - 60 tableta Fertility Aid MD For Women - 60 tableta

Fertility Aid MD For Women - 60 tableta

Ocenite prvi ovaj artikl

Quick Overview

Dostava za 48h samo 99 RSD

Pomoć za sterilitet kod žena.

Napokon je i na tržište Srbije stigao najprodavaniji preparat za infertilitet u USA.

U borbi protiv infertiliteta dobili smo najmoćnije oružje - FerilityAid. Skup najboljih antioksidanata i mikronutritienata koji se može nabaviti, dokazan duplo slepom, placebo kontrolisanom kliničkom studijom.

Raspoloživost: Odmah dostupno

Regular Price: 6.000,00 RSD

Special Price 5.500,00 RSD

Details

Opis proizvoda

Napokon je i na tržište Srbije stigao najprodavaniji preparat za sterilitet (infertilitet) u svetu, Ferility Aid MD.

Preparat sadrži skup najboljih antioksidanata i mikronutritienata koji je od sada napravljen, dokazan duplo slepom, placebo kontrolisanom kliničkom studijom koja se sprovela u USA.

Neplodnost, odnosno sterilitet je jedan od vodećih zdravstvenih problema na koji utiču savremeni stil života, nezdrava ishrana i zagađeno okruženje. Fertility Aid MD je preparat sa namenom da reši poremećaj u reproduktivnim organima i ojača funkciju jajnih ćelija koja je neophodna za potomstvo.

Patentirana formula stvorena tako da pojača reproduktivne funkcije, je kreirana od strane vrhunskih eksperata za infertilitet i namenjena je pripremi žene za začeće. Formula pruža potporu zdravom hormonskom balansu, da bi hormoni štitili jajnu ćeliju u vreme ovulacije, i tako pravi zdravu osnovu za novi život.


Ferility Aid MD preparat sadrži nutritivne komponente

Ferility Aid MD preparat je stvoren istraživanjem i radom najboljih američkih eksperata za sterilitet sa samo jednim ciljem - zdravim potomstvom. Fertility Aid MD sadrži pažljivo odabrane nutritivne komponente kao što su: cink, selen, gvožđe, bakar, jod, magnezijum, vitamin E, vitamin C, PABA Paraaminobenzoeva kiselina, vitamin K, vitamin D3, pantotenska kiselina, vitamini B1, B2, B3, B6, B12.

Preparat sadrži komponente organski gajenih biljaka koje utiču na zdravlje: ekstrakt crvene deteline, konopljike, ginko bilobe i korena sibirskog žen-šena. Ove biljke daju antioksidansnu zaštitu i omogućavaju dobru pripremu za nastanak potomstva.


Folna kiselina

Ferility Aid MD preparat sadrži specijalni oblik folne kiseline - metilfolat, najaktvniji oblik folne kiseline koji ne zahteva aktivaciju putem enzima. To je bitno jer preko 40% ljudi ima genetsku mutaciju zbog koje se ne može vršiti transformacija inaktivnog oblika folne kiseline u aktivni i neophodni metilfolat.

Kod osoba sa ovom mutacijom, unošenje folne kiseline nema efekta jer folna kiselina ne ostvaruje svoju, izuzetno bitnu ulogu, u zaštiti i pripremi jajne ćelije za oplodnju, ali i daljoj protekciji oplođene jajne ćelije koja je tad najosetljivija na sve uticaje okoline.


Preparat za balansiranje hormona

Aktivni sastojici Ferility Aid MD dovode do normalizacije i balansiranja hormona u organizmu, čime se u organizmu omogućava maksimalna zaštita jajne ćelije od negativnog uticaja sredine. Ferility Aid MD može da utiče na neprohodnost jajovoda, kao i da utiče na to da se smanje simptomi koji vode ka infertilitetu.

Ferility Aid MD može da pomogne i u pripremi ostalih segmenata ženskih reproduktivnih organa za oplođenje, a potom i za adekvatno prihvatanje te oplođene ćelije i njen dalji razvoj u novog člana porodice.

Žene koje imaju prolema sa infertilitetom mogu da koriste Fertility Aid MD u prvom trimestru trudnoće, jer ovo sredstvo poseduje sve neophodne sastojke za ishranu i zaštitu oplođene ćelije tokom njenog razvoja u zdrav organizam, pre svega aktivirani oblik folne kiseline metilfolat, koji ima ključnu ulogu u pravilnom formiranju neuralne cevi i njenog daljeg razvoja u centralni nervni sistem.

Fertility Aid MD je bezbedan za upotrebu, i može da se koristi duže u terapiji (1 ili 2 godine) ako za to postoji potreba.

Fertility Aid MD se koristi tako što se konzumiraju 1 tableta dnevno najmanje 3-6 meseci.

 

SASTAV

---

 

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE

Fertility Aid MD se koristi tako što se konzumiraju 1 tableta dnevno najmanje 3-6 meseci.

 

NEŽELJENA DEJSTVA

Neželjena dejstva nisu poznata.

 

NAČIN ČUVANJA

---

 

PAKOVANJE

60 tableta

 

PROIZVOĐAČ

---

Dodatne Informacije

ProizvođačNo
  1. Ocenite prvi ovaj artikl

Napišite svoj komentar

Kako ocenjujete ovaj artikl? *

 1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Cena
Dejstvo
Vrednost za novac