011/353-71-03KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

Nemate artikala u korpi.

Product was successfully added to your shopping cart.
Grandaj čaga - Aktivni onkoprotektivni efekat medicinskih gljiva

Grandaj čaga - Aktivni onkoprotektivni efekat medicinskih gljiva

Regular Price: 5.400,00 RSD

Special Price 4.900,00 RSD

(Odmah dostupno)

  • Grandaj čaga - Aktivni onkoprotektivni efekat medicinskih gljiva Grandaj čaga - Aktivni onkoprotektivni efekat medicinskih gljiva

Grandaj čaga - Aktivni onkoprotektivni efekat medicinskih gljiva

Ocenite prvi ovaj artikl

Quick Overview

Dostava za 48h u celoj Srbiji

Granday Chaga Proactive (Inonotus Obliquus) sadrži kompleks prirodnih imuno modulatora, adaptogena i antioksidanata.

Komponente biljnog kompleksa savršeno se dopunjuju i pojačavaju lekovita svojstva Granday Chaga Proactive.

Čaga sa kordicepsom i timijanom: Svaka od komponenti zaustavlja patološke procese, jača imunitet i sprečava razvoj infekcija različite etiologije.

Naučna farmacija je saglasna da su neke vrste gljiva i drugih biljaka koje se koriste u tradicionalnoj medicini naroda Sibira i Dalekog istoka u onkoprotektornom smislu delotvorne.

Raspoloživost: Odmah dostupno

Regular Price: 5.400,00 RSD

Special Price 4.900,00 RSD

Details

Opis proizvoda

Onkološka oboljenja prednjače u svojoj rasprostranjenosti i u velikom su u porastu na svetskom nivou. Svake godine broj obolelih raste i smatra se da broj pacijnata prelazi cifru od 7.000.000. Uspešnost lečenja je u direktnom odnosu sa individualnim potencijalom spremnosti svakog organizma da sopstvenim odbrambenim sposobnostima (imunitetom) održi u fiziološkom opsegu funkcije vitalnih organa koji su ugroženi.

U savremenoj medicinskoj praksi hemio i radio terapije pored pozitivnih efekata, izazivaju i neželjene efekte, sa negativnim posledicama, prvenstveno na imuni sistem. Nauka i tradicionalna medicina saglasne su oko toga da je od izuzetne važnosti po čovekovo zdravlje u terapeutske i profilaktičke ciljeve, koristiti dostupne i učinkovite preparate. Oni mogu direktno ili indirektno otkloniti posledice štetnih agensa koji urušavaju ljudsko zdravlje bilo da je to posledica patoloških stanja bolesti ili posledica agresivnih terapeutskih mera lečenja onkoloških pacijenata.

Naučna farmacija je saglasna da su neke vrste gljiva i drugih biljaka koje se koriste u tradicionalnoj medicini naroda Sibira i Dalekog istoka u onkoprotektornom smislu delotvorne. Čaga kordiceps i reiši su gljive, a njihovo korišćenje jedan je od načina jačanja i revitalizacije svih organa, odnosno ljudskog organizma u celini.


Sastav

Čaga sa kordicepsom i timijanom (Čaga gljiva, čaga ekstrakt, kordiceps ekstrakt i timijan)

Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira (Čaga gljiva i čaga ekstrakt, reiši, đumbir)

Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele (Čaga gljiva i čaga ekstrakt, sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele)

Čaga sa kordicepsom i timijanom: Svaka od komponenti zaustavlja patološke procese, jača imunitet i sprečava razvoj infekcija različite etiologije.

Kordiceps (Cordyceps sinensis) čini jednu od komponenti čiji polisaharidi ispoljavaju snažno antikarcinomno dejstvo. Raste na 4000 m nadmorske visine tibetskih masiva. Polisaharidi kordicepsa stimulišu makrofage da proizvode perforin koji blokira mutirane ćelije da se umnožavaju. Osim toga kordiceps intenzivira visok nivo razmene materija u organizmu. Ovaj jedinstveni kompleks ima svojstvo snažnog imunostimulatora.

Timijan sadrži veliku količinu eteričnih ulja koja imaju antiupalno dejstvo. Smanjuje umor, povećava radnu sposobnost organizma i koristi se kao profilaksa u tretmanu protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Podržava funkcionalnost nervnog sistema u svim stresnim situacijama.

Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira: Reiši gliva u tradicionalnoj kineskoj medicini predstavlja beskonačni izvor energije. Naučno je dokazano da reiši pripada grupi biljaka adaptogena koji pomažu organizmu da se zaštiti od štetnih uticaja hemijskog zagađenja, radijacije i posledica promene klimatskih uslova. Reiši gliva efikasno vrši detoksikaciju na nivou ćelije.

Đumbir je biljka koja potiče iz južne Azije. Podstiče razmenu materije u organizmu i stimuliše imunološki odgovor. Takođe poboljšava stanje i funkciju gastrointestinalnog trakta.

Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele: Kombinacija Čage sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele je delotvorna antioksidantna zaštita organizma od uticaja slobodnih radikala. Sprečava prevremeno starenje ćelije, jača krvne sudove, poseduje antiupalno i antimikrobno delovanje. Lekovita svojstva sastojaka lista i cveta breskve opisuje u svom radu još sredinom desetog veka poznati doktor i filozof dalekog istoka Ibn Sina (Avicena). On navodi da se upotrebom lista i cveta breskve mogu lečiti oboljenja poput mastopatija, mioma i endometroza… I danas sposobnost i isceliteljska vrednost ove biljke, u Kini se poistovećuje sa blagotvornim dejstvom Žen-šena.

Sibirska jela (Abies Sibirica) se od davnina koristi u tradicionalnoj medicini Rusije kao sredstvo snažne odbranbene sposobnosti.


Kontraindikacije

Nisu zabeležene.


Pakovanje

Radi postizanja što efikasnijeg dejstva kompleks GRANDAY CHAGA proactive, sadrži u sebi tri različita pakovanja čaga ekstrakta:

Čaga sa kordicepsom i timijanom – 45 briketa
Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira – 45 briketa
Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele – 45 briketa
Sada u većem pakovanju od 135 kom (umesto 90 kom) po istoj ceni – što predstavlja potrebnu količinu za jedan i po mesec upotrebe.


Način primene

Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa reiši i đumbirom preliti sa 200 ml. vrele vode i posle 5 do 7 min popiti.

Radi postizanja što efikasnijeg dejstva kompleks GRANDAY CHAGA proactive, sadrži u sebi tri različita pakovanja čaga ekstrakta koje se koriste tri puta u toku dana po tačno utvrđenom redosledu:
Čaga sa kordicepsom i timijanom – ujutru, pre jela
Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira – u podne, pre jela
Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele – uveče, pre jela


Period korišćenja

Jedno pakovanje Granday Chage je za mesec i po dana upotrebe.
Preporučen period korišćenja je 3 meseca.
Kod onkoloških bolesnika minmum 6 meseci.

Rok trajanja: Godinu i po dana , od datuma utisnutog na pakovanju.

Proizvođač: Artlajf, Ruska Federacija, grad Tomsk.

Dodatne Informacije

ProizvođačNo
  1. Ocenite prvi ovaj artikl

Napišite svoj komentar

Kako ocenjujete ovaj artikl? *

 1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Cena
Dejstvo
Vrednost za novac