011/353-71-03KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

Nemate artikala u korpi.

Product was successfully added to your shopping cart.
Ivmax Četkica za zube (crna)

Ivmax Četkica za zube (crna)

7.900,00 RSD

(Odmah dostupno)

Ivmax Četkica za zube (crna)

Ocenite prvi ovaj artikl

Quick Overview

Dostava za 48h samo 99 RSD

Ivmax toothbrush® je jedinstven uređaj za održavanje oralnog zdravlja. To je četkica koja u sebi sadrži patronu sa zubnom pastom.

Pritskom na taster, oslobađa se idealna doza paste. Za savršeno zdrave zube i svjež dah u svakom trenutku, sve što ti treba je ivmax toothbrush®.

Sistem za istiskivanje paste je putpuno mehanički. Nikada ti se neće isprazniti baterija.

Raspoloživost: Odmah dostupno

7.900,00 RSD

Details

Opis proizvoda

Proizvod je patentiran i razvijen je u saradnji Ivmax kompanije i Dr. Saše Jovanovića, Predsednika kalifornijskog gIDE Instituta.

Ivmax četkica i pasta u jednom sa mehanizmom koji pritiskon na dugme istiskuje medicinski propisanu dozu zubne paste. Idealna je za ljude koji svoju oralnu higijenu žele da održe na visokom nivou u svakom trenutku. Pogodno za putovanje ili za nošenje bilo kud jer nema potrebe za dodatnim kutijicama, kesama, neseserima i slično. Izbalansiranost težine Ivmax četkice sa svim elementima je takva da pruža optimalan pritisak na desni.

Izmenjiva glava Ivmax četkice je optimizovane dimenzije tako da pruža temeljno i lako pranje zuba. Vlakna prefinjene mekoće i izuzetne gustine kao i dostupnost glave četkice u dve varijante - Soft sa 3600 vlakana i Ultra Soft sa 5200 vlakana. Oblik vlakana sa zaobljenom polusferom na vrhu garantuje najbolju zaštitu desni. Patentirana Anti-dry membrana čuva svežinu paste.

Higijensko pakovanje - poklopac koji diše i omogućava lako sušenje četkice i pruža zaštitu od nečistoća i mikroba.

Mehaničko jezgro - Jednostavna zamena patrone sa zubnom pastom. Antialergijska legura Magnezijuma, Aluminijuma i Cinka čini sastav tela Ivmax četkice. Dozer paste jednostavnim pritiskom na taster istiskuje dozu zubne paste propisanu od strane stomatologa.

Kvalitet Ivmax zubne paste - Ivmax katridž sadrži 30 doza zubne paste. Dostupne su dve vrste paste izradjene od najkvalitetnijih sastojaka bez erozivnih elemenata i metala; Iceberg - za osvežavajući dah i temeljno čišćenje; Snowflake - za osetljive zube i desni. Iskoristljivost paste je 99.7% što znatno menja loš uticaj otpada zubne paste na životnu sredinu.

Četkica. Pasta. U jednom.
Ivmax toothbrush® je jedinstven uređaj za održavanje oralnog zdravlja. To je četkica koja u sebi sadrži patronu sa zubnom pastom.

Pritisni. Operi zube.
Pritskom na taster, oslobađa se idealna doza paste. Za savršeno zdrave zube i svjež dah u svakom trenutku, sve što ti treba je Ivmax toothbrush®.

Bez baterija
Sistem za istiskivanje paste je putpuno mehanički. Nikada ti se neće isprazniti baterija.

Patrona. 15 dana.
Jedna ivmax patrona dovoljna je za 15 dana* redovnog korišćenja. Praktična za putovanja i svakodnevnu upotrebu.

Pasta? Posebna formulacija!
Zubna pasta razvijena u saradnji sa kalifornijskim gIDE institutom specijalno za ivmax četkicu. Koristi Iceberg patronu svakodnevno ili Snowflake patronu, ako imaš osjetljive desni, za ledeni dah i snežno bele zube.

100% efikasna
Patentiran mehanizam i geometrija patrone omogućavaju istiskivanje do 99.1%* fluida. Do 4x veća iskoristivost paste u odnosu na standardno pakovanje paste za zube.

ivmax head. Promjenjiva.
ivmax head® je promjenjivi dio četkice. Dostupna u soft i ultrasoft varijanti. Za maksimalan učinak promijeni je na svaka 3 meseca*.

Gustina je bitna.
Visoka gustina vlakana efikasnije uklanjanja plak i nečistoce sa površine zuba. 3162 vlakana u soft i 5208 u ultra-soft varijanti, omogućiće ti maksimalnu učinkovitost.

Membrana. Svežina.
Napravljena od medicinskog silikona, sprečava sušenje paste. Pruža masažu desni.

Zaštitna kapa. Vrh.
Štiti od nečistoća. Specijalno dizajnirani ventilirajući mehanizam omogućava brzo sušenje nakon korišćenja.

Premium materijali
Tijelo uređaja je napravljeno od antibakterijskog metala. Pri izradi četkice koristili smo polimere medicinskog kvaliteta.

Eco-friendly
Iskoristivost paste od 99.1% i reciklabilnost upotrebljenih materijala čine naše proizvode eco-friendly.

Pretplati se. Uštedi.
Pretplatom uštedi 30%. Svaka 3 meseca, šaljemo ti novu ivmax head i dovoljnu količinu paste za naredna 3 mjeseca. Ivmax pretplata ti omogućava dostavu naših proizvoda na kućnu adresu i produženu garanciju. Nikada više nećes razmišljati o četkici i pasti.

 

Garancija 2 godine.

Dve godine garancije na telo uređaja. Svi naši proizvodi su sertifikovani i odobreni za upotrebu od strane nadležnih institucija.

 

Proizvedeno u Italiji

Ivmax proizvodi su vrhunskog kvaliteta i 100% proizvedeni u Italiji.

Dodatne Informacije

ProizvođačNo
  1. Ocenite prvi ovaj artikl

Napišite svoj komentar

Kako ocenjujete ovaj artikl? *

 1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Cena
Dejstvo
Vrednost za novac