011/353-71-03KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

Nemate artikala u korpi.

Product was successfully added to your shopping cart.
Mumie - 30 tableta

Mumie - 30 tableta

Regular Price: 900,00 RSD

Special Price 800,00 RSD

(Odmah dostupno)

 • Mumie - 30 tableta Mumie - 30 tableta

Mumie - 30 tableta

96 9 100 0

Quick Overview

Besplatna Dostava za 48h u celoj Srbiji

Mumie je prirodni multimineralni komleks sa više od 60 biološki aktivnih supstanci. Mumie povećava snagu organizma, čuva energiju i održava životni tonus.

Deluje regenerativno na ceo organizam i usporava proces starenja
Preporučuje se za zaštitu zdravlja i poboljšanje imuniteta
Ubrzava zarastanje kostiju
Dao je odlične rezultate u tretiranju Herpes-a, HPV infekcije i Candide
Smanjuje edeme i upale, pospešuje epitelizaciju i smanjuje bolove. Zbog svojih karakteristika MUMIE se koristi za upale jajnika, ranice na materici, krvarenja i miome.

Raspoloživost: Odmah dostupno

Regular Price: 900,00 RSD

Special Price 800,00 RSD

Details

Opis proizvoda

MUMIE je reč grčkog porekla i znači “Čuvar tela“. MUMIE je prirodna smola koja se skuplja iz pukotina u pećinama teško pristupačnih planinskih predela (na visini preko 2500m) u oblasti Pamira, Altaja i Himalaja. U periodu visokih letnjih temperatura "cedi" se iz stena u vidu smole. Zbog toga ga nazivaju gorska krv, crni vosak, kameni vosak, planinske suze. Crne je boje i rastvorljiv u vodi.

MUMIE predstavlja najsloženiji kompleks prirodnih supstanci kao što su minerali, aminokiseline, vitamini, te čitav niz mikro i makro elemenata u organskom obliku koji ljudski organizam može u potpunosti da iskoristi.

MUMIE u organizmu ne deluje svojim pojedinačnim elementima, nego snagom sinergije uzajamnog dejstva tih elemenata, zato što se svi ti elementi međusobno koordiniraju i dopunju- ju, čime pojačavaju ukupno dejstvo.

 • MUMIE je dao odlične rezultate u tretiranju Herpes-a, HPV infekcije i Candide. MUMIE sadrži minerale, aminokiseline, vitamine i eterična ulja koji su neophodni za regeneraciju svih sluznica, naročito genitalnih organa.

 • MUMIE smanjuje edeme i upale, pospešuje epitelizaciju i smanjuje bolove. Zbog svojih karakteristika MUMIE se koristi za upale jajanika, ranice na materici, krvarenja i miome.

Istraživanja su pokazala da MUMIE sadrži više od 60 elemenata i grupa biološki aktivnih supstanci. Najzastupljeniji elementi su: Ca, Na, k, Mg, Al, Fe, Mn, Zn,I, Se, Co, P, Cr, Ni, B i ostali minerali u tragovima. Vitamini: A, C, E, B1, B6, B12, P i ostala jedinjenja: aminokiseline, fosfolipidi, steroidi i steroli, kompleksi polifenola, alkaloidi, eterična ulja.

Zahvaljujući prisustvu brojnih supstanci mineralnog porekla, MUMIE se od najstarijih vremena koristio kod preloma, bronhitisa, rana, za jačanje organizma, za probleme sa varenjem i želucem, opekotina, problema sa bubrezima. U prošlosti korišten i za ubrzavanje regenerativnih procesa u organizmu, za detoksifikaciju organizma, za jačanje i obnavljanje oslabljenje funkcije perifernih nerava. Pominju ga još i Aristotel, Hipokrat, Galen, Avicena, Paracelzus i mnogi drugi mislioci i lekari koje istorija pamti. Upravo zbog tih blagotvornih efekata primenjivali u lečenju svojih pacijenata pre više od 2.500 godina. U srednjem veku MUMIE se mogao nabaviti samo preko manastira. Čuvan je bio samo za važne ličnosti i koštao je 1g MUMIE = 1g zlata.

Međutim, 50-ih godina prošlog veka započete su brojne naučne i kliničke studije u renomiranim naučnim medicinsko-istraživačkim centrima širom tadašnjeg SSSR-a za, koje su potvrdile regenerativna svojstva MUMIE zabeležena upravo u toj davnoj prošlosti.

MUMIE na potpuno prirodan način pomaže organizmu da se prilagodi na povećane zahteve kao što su dugotrajan stres, negativni uticaji okoline, slobodni radikali. Kada se govori o MUMIE vrlo je važno istaći da je to jedinstveno, prirodno sredstvo koje sveobuhvatno deluje na organizam kako bi se postepeno otklonili dubinski poremećaji ispoljeni preko brojnih simptoma koje osećamo.

Prema istraživanjima, u namirnicama je sve manje minerala. Hrana koju danas jedemo ima 50% manje minerala u odnosu na hranu koju su jele generacije naših predaka. Danas, kad na zemlji postoji tek neznatna količina organske hrane i ona se kao takva uzgaja samo za bogate, veliki nedostatak mikroelemenata predstavlja ogroman problem za veliku većnu ljudi. Srećom, oni mogu da koriste MUMIE koji sadrži oligoelemente koje bi trebalo da sadrži hrana.

NАČIN UРOTREBE
Tablete se konzumiraju pre jela. Mogu se rastvoriti u šoljici vode i piti kao rastvor, a mogu se piti i kao obične tablete sa čašom vode.

DОZIRАNЈЕ
1 do 4 tablete, 1 do 2 puta dnevno pre jela.
U zavisnosti od telesne težine:
• do 40 kg telesne težine - 1 tableta
• do 70 kg telesne težine - 2 tablete
• do 90 kg telesne težine - 3 tablete
• preko 90 kg telesne težine - 4 tablete
Tablete uzimati u kontinuitetu 3 nedelje, nakon čega treba napraviti pauzu od 5-7 dana. Nakon toga nastavlja se uzimanje po istoj šemi.

SASTAV:
Jedna tablete sadrži 200 mg MUMIE

 

1 tableta

100 g

Energetska vrednost

2,0 kJ / 0,4 kcal

1041,3 kJ / 245,1 kcal

Sadržaj belančevina (%)

21%

21%

Sadržaj masti (%)

0,3%

0,3%

Sadržaj ugljenih hidrata (%)

39,6%

39,6%

NEŽELJENI EFEKTI
Nisu poznati.

KONTRAINDIKACIJE
Nisu poznate. Osobe preosetljive na neku od komponenata preparata, neka budu obazrive.

PAKOVANJE
30 tableta

NАČІN ČUVАNЈА
Čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Čuvati van domašaja dece.

РRОIZVOĐAČ
Biovit, Biškek, Kirgistan

UVОZNIK I DISTRIBUTER
Веораnах doo, Beograd, Ѕrbіja

Kontrola je izvršena u skladu sa važećim propisima Republike Srbije.

Dodatne Informacije

ProizvođačBiovit, Biškek, Kirgistan
 1. Info’s review by Bagi on 17.6.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Zdravo dali dostavljate proizvod I u UK? Ako ga kupim online jel ce dochi na moju adresu ili treba proizvod iz srbije kupiti?hvala.B

 2. Odlican sastav review by Jasna on 30.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie sam koristila prvi put uyz terapiju za lecenje upale jajnika i od tad ga redovno koristim kao dodatak zbog odlicnog sastava umesto bilo kog drugog preparata.

 3. Umor i iscrpljenost review by Radmila on 28.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Cesto sam se osecala umorno i iscrpljeno, probala sam puno preparata.Ali Mumue mu je bas pomogao!

 4. Snaga i izdržljivost review by Andrej on 23.3.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Profesionalno se bavim košarkom i koristim Mumie radi snage i izdržljivosti zato što je potpuno prirodan i ima puno studija koje dokazuju da je kvalitetan.

 5. Jača organizam review by Ognjen on 20.3.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Zbog stresa na poslu i mnogo obaveza oslabio mi je imunitet i u jednom trenutku mi se pojavio i Herpes Zoster koji je dugo prolazio .Uz lekove sam posle nekog vremena počeo da pijem i Mumie i osetio sam poboljšanje i pojačanje izdrđžljivosti, a promene na koži su se povukle .

 6. Pomaze za zarastanje rana review by Smiljka on 3.2.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Zbog dijabetesa imam problem sa sporim zarastanjem rana, medjutim komsinica mi je preporucila Mumie i od kad ga koristim puno mi pomaze.Zahvalna beskrajno

 7. Pomaže za brže zarastanje kod preloma kostiju review by Fića on 1.2.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie sam koristio nakon preloma ruke koji sam zadobio na košarci, počeo sam da koristim preparat dok sam bio u gipsu, a i nakon skidanja, u toku fizikalne terapije na koju sam išao i puno mi je pomogao u smlslu da mi se pokretljivost brzo vratila i gips mi je prevencije radi stajao desetak dana duže po rečima ortopeda, sve je fino i brzo zaraslo.

 8. Pomoc kod psorijaze review by Uros on 30.1.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Zbog psorijaze koja mi je dijagnostikovana pre nekoliko godina koristim razne lekove i pomocna sredstva kao i vitamin D, a od kad koristim Mumie neprijatne kozne promene su se znatno smanjile.

 9. Detoksikacija review by Lena BGD on 22.1.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Često sprovodim detoksikaciju zbog čišćenja organizma, a tad koristim Mumie kao pomoćno sredstvo i smatram da puno pomaže.

Napišite svoj komentar

Kako ocenjujete ovaj artikl? *

 1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Cena
Dejstvo
Vrednost za novac

Slični Proizvodi