011/353-71-03KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

Nemate artikala u korpi.

Product was successfully added to your shopping cart.
Pankrea - Pospešuje rad gušterače (pankreasa)

Pankrea - Pospešuje rad gušterače (pankreasa)

Regular Price: 1.100,00 RSD

Special Price 1.000,00 RSD

(Odmah dostupno)

  • Pankrea - Pospešuje rad gušterače (pankreasa) Pankrea - Pospešuje rad gušterače (pankreasa)

Pankrea - Pospešuje rad gušterače (pankreasa)

Ocenite prvi ovaj artikl

Quick Overview

Dostava za 48h u celoj Srbiji

Efikasnost Pankrea čaja potvrđena je u praksi na odeljenju endokrinologije Altajskog kliničkog centra u Barnaulu. Biljni sastojci ruskog fitočaja PANKREA ispoljavaju sinergetsko delovanje, imaju izraženo imunomodulirajuće dejstvo i osim direktnog uticaja na pankreas u smislu njegovog ozdravljenja poseduju sposobnost opšteg jačanja organizma, izuzetno deluje na gastroenterološki sistem, poboljšava proces rada želuca, jetre, creva kao i varenja hrane.

Preporučuje se slučajevima:
Hroničnog pankreatitisa;
Hroničnog gastritisa;
Enterokolitisa;
Posle operacije na želudačno-crevnom trakty;
Nadimanja;
Mučnina;
Povraćanja;
Lenjih creva;
Dijabetes I i II tipa.

Raspoloživost: Odmah dostupno

Regular Price: 1.100,00 RSD

Special Price 1.000,00 RSD

Details

Opis proizvoda

Uloga pankreasa (žlezde gušterače) je izuzetno važna u radu endokrinog sistema. Pankreas je organ koj luči insulin, hormon koji je neophodan za metabolizam šećera u organizmu. Na taj način sasvim je evidentno da je zdrava gušterača od životno važnog značaja za zdravlje čoveka. Oboljenja pankreasa razvijaju se pod dejstvom nepravilne ishrane, genetskih predispozicija i stresa kao jednog od okidača mogućih autoimunih procesa u organizmu. Tokom proteklih godina, u Rusiji se aktivnije istražuje uloga lekovitog bilja u profilaktičkom i terapeutskom tretmanu mnogih oboljenja, te je sve češće prisutna praksa da se i na nivou kliničkih studija dokazuje efikasnost pojedinih biljaka i lekovitih smeša sinergetskog dejstva.

PANKREA je osmišljena i testirana u medicinskom fitocentru„Alfit“ pod rukovodstvom dr sci. med. Sergeja Valerijeviča Korepanova, onkologa, profesora Altajskog Medicinskog univerziteta, autora nekoliko monografija o lekovitom bilju Altaja i Rusije, koji više od 30 godina proučava lekovita svojstva biljaka na Altaju i Sibiru.

Efikasnost PANKREA čaja potvrđena je u praksi na odeljenju endokrinologije Altajskog kliničkog centra u Barnaulu. Biljni sastojci ruskog fitočaja PANKREA ispoljavaju sinergetsko delovanje, imaju izraženo imunomodulirajuće dejstvo i osim direktnog uticaja na pankreas u smislu njegovog ozdravljenja poseduju sposobnost opšteg jačanja organizma, izuzetno deluje na gastroenterološki sistem, poboljšava proces rada želuca, jetre, creva kao i varenja hrane. Ima opšte antiupalno delovanje, smiruje autoimune procese i reguliše imunitet.

Snaga bilja iz netaknute sibirske prirode udružena sa naučnim saznanjima i tehnološkim dostignućima, čini model kojim se uspešno rešavaju specifične zdravstvene tegobe. Altajsko bilje koje ulazi u sastav fitokompleksa PANKREA je pretežno samoniklo i u medicini se koristi za regulisanje šećera, autoimunih i zapaljenskih procesa, kao i posledica koje mogu nastati.


Sastav

Agrimonija, altajska metvica, kadulja, trepetljika, prava zlatnica, srdačica petoprstna, zizifora mirišljava, seme mlečnog čkalja (rastoropša).


Način delovanja ruskog fitočaja Pankrea?

Agrimonija utiče na autoimune procese u organizmu, reguliše rad želudačno- crevnog sistema. Deluje antinflamatorno, poboljšava lučenje žuči i insulina, ima antiparazitska svojstva.

Prava zlatnica ima izrazita antiupalna, antibakterijska i detoksikaciona svojstva. Poboljšava rad pankreasa i jetre. Umanjuje otoke, potpomaže izbacivanju viška tečnosti. Ima antivirusna svojstva. Neka od istraživanja ukazuju na njeno delovanje u smislu umirivanja autoimunih procesa.

Metvica i kadulja su bogate eteričnim uljima, poseduju izrazito antiinflamatorno delovanje, blagotvorno utiču na stanje gastroenterološkog sistema, poboljšavaju proces varenja.

Trepetljika ima izvanredna detoksikaciona i antiparazitska svojstva, deluje smirujuće na upalne procese, poboljšava rad jetre i pankreasa, reguliše rad creva.

Srdačica i zizifora deluju umirujuće na gastroenterološki sistem, olakšavaju rad endokrinog sistema, imaju izražena antiupalna, detoksikaciona svojstva. Regulišu imuni sistem.

Seme mlečnog čkalja (rastoropša) izvanredno sredstvo regulacije rada jetre i pankreasa. Poseduje izuzetna detoksikaciona svojstva, poboljšava rad pomenutih organa, ubrzava procese regeneracije, eliminiše upalne procese.


Kada se primenjuje i kome je namenjen ruski fitočaj Pankrea?

U medicinskom fitocentru Alfit, Barnaul, ruski fitočaj PANKREA se preporučuje od strane lekara pacijentima u sledećim slučajevima:
Hroničnog pankreatitisa;
Hroničnog gastritisa;
Enterokolitisa;
Posle operacije na želudačno-crevnom traktu;
Nadimanja;
Mučnina;
Povraćanja;
Lenjih creva;
Dijabetes I i II tipa.


Fitočaj PANKREA se može kombinovati sa svim lekovima i hranom. Pogodan za kontinuiranu upotrebu.


Pakovanje

Neto količina 30 briketa (60 gr).


Kako pravilno koristiti Ruski Fitočaj Pankrea?

Način pripreme: Jedan briket preliti šoljom vruće vode i ostaviti da odstoji najmanje 30 minuta. Uzimati ujutro i uveče, pola sata pre jela, po potrebi i češće (tokom dana). Kao minimalni period korišćenja, preporučuje se primena ruskog fitočaja PANKREA tri meseca, a u zavisnosti od intenziteta i vrste oboljenja, nekoliko puta godišnje kako bi se izbegli racedivi oboljenja. U slučaju potrebe za dužim kontinuitetom upotrebe uzimanje fitočaja može se produžiti.


Napomena

Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Pre upotrebe poželjno je konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Pre upotrebe pročitati uputstvo. Proizvod nije lek.


Kontraindikacije

Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti.

Rok trajanja: Tri godine od datuma utisnutog na ambalaži.

Način čuvanja: Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju na tamnom mestu i sobnoj temperaturi, izvan domašaja dece.

Proizvod je laboratorijski ispitan. Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja i stručnog razmatranja, u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane, Zakonom o zdravstvenoj ispravnosti životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe i odgovarajućim podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim aktima i bezbedan je za upotrebu.

Poreklo proizvoda: Proizvedeno i uvezeno iz Rusije.

Proizvođač: Farmaceutska fabrika Galen, ul. Matrosova 13, Barnaul 656011, Ruska Federacija.

Dodatne Informacije

ProizvođačNo
  1. Ocenite prvi ovaj artikl

Napišite svoj komentar

Kako ocenjujete ovaj artikl? *

 1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Cena
Dejstvo
Vrednost za novac