011/353-71-03KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

Nemate artikala u korpi.

Product was successfully added to your shopping cart.
Carvaxyl Divlji Origano - 30 + 10 Kapsula Poklon

Carvaxyl Divlji Origano - 30 + 10 Kapsula Poklon

Regular Price: 3.200,00 RSD

Special Price 2.200,00 RSD

(Odmah dostupno)

 • Carvaxyl Divlji Origano - 30 + 10 Kapsula Poklon Carvaxyl Divlji Origano - 30 + 10 Kapsula Poklon
Prethodna strana

Carvaxyl Divlji Origano - 10 Kapsula

Carvaxyl Divlji Origano - 30 + 10 Kapsula Poklon

97 20 100 0

Quick Overview

Dostava za 48h u celoj Srbiji za 99 RSD

POMOZITE SEBI TOKOM PANDEMIJE - Ojačajte imunitet i sprečite infekcije!

Akcija: Poklon 10 kapsula vrednosti 800 RSD uz kupovinu Carvaxyl 30 kapsula!

Jеdinstveno Organsko Ulje Divljeg Оrigаna u Kapsulama
Otklanjanja preko 30 vrsta mikroorganizama, suzbija infekcije i ublažavanja zapaljenja
Najbezbedniji način upotrebe ulja divljeg origana
Patentirana formula dobijena iz visoko kvalitetnih sorti divljeg origana
Klinički ispitano, hiljade zadovoljnih korisnika
Spreman za upotrebu, bez mešanja sa drugim supstancama
Najbolji odnos ulja origana i maslinovog ulja (1:1,5)

Raspoloživost: Odmah dostupno

Regular Price: 3.200,00 RSD

Special Price 2.200,00 RSD

Details

POMOZITE SEBI TOKOM PANDEMIJE - Ojačajte imunitet i sprečite infekcije!

Akcija: Poklon 10 kapsula vrednosti 800 RSD uz kupovinu Carvaxyl 30 kapsula!

Opis proizvoda

Divlji origano је jedna od retkih biljaka iz prirode, koja se i danas koristi u svom izvornom obliku. Postoji preko 60 vrsta origana i nisu sve lekovite. Svoju lekovitost origano bazira na bogatom sastavu u koji ulazi preko 50 raznih supstanci: minerali, vitamini, minerali u tragovima i palifenoli od kojih je najznačajniji karvakrol. U Turskoj rastu 32 vrste divljeg origana, a 21 је endemskog porekla i karakteriše ih prisustvo velikog broja aktіvnih supstanci i visoke koncentracije karvakrola.

Institut North American Herb and Spice se godіnama bavio istraživanjem svih sorti origana dok se nіje dоšlo do optіmalne formule koja je danas poznata kao patentrana formula Р73. Kroz ovu formulu primena divljeg origana doživela је svoj maksimum jer svoje dejstvo bazirala na sinergiji svih komponenata iz svog sastava.

Karakteristike

Carvaxyl se preporučuje za prve simptome infekciјa, kada još ne znamo da li je infekcija bakterijska ili virusna.

Antibiotici ne deluju na viruse, ali se često neadekvatno koriste i zato postoji sve veći broj bakterija koje su rezistentne. Sеm toga, antibiotska terapija često prouzrokuje kandidijazu. Carvaxyl deluje i na viruse i na bakterije i na kandidu.

Carvaxyl se pokazao efikasan u primeni kod širokog spektra infekcija što је dokazano kroz kliničke studije.

Patentirana Р73 formula – Сагvахуl је zahvaljujuci Р73 formuli više od ulja origana jer је nastao od nekoliko sorti najpotentnijeg origana, koje rastu na mediteranskim planinama (Turska).

Čisto poreklo – lzabrane lekovite sorte divljeg origana koje se koriste zа Carvaxyl rastu u nezagađenoj sredini Turskih planina, na preko 2.100 metara nadmorske visine, prirodno, bez upotrebe pesticida. Divlji origano se ručno bere u određeno doba godine, kada je koncentracija karvakrola najveća.

Visoka koncentracija karvakrola (62-79%) – Za proizvodnju preparata Carvaxyl se koriste izabrane sorte koje osim velike koncentracije karvakrola obavezno moraju da zadovolje i uslov niske koncentracije timola (<2%), jer је dejstvo ove komponente divljeg origana toksično.

Sinergija preko 50 aktivnih supstanci – Dejstvo karvakrola je pojačano prisustvom preko 50 aktivnih supstanci (minerala, vitamina, polifenola…) koji se nalaze u preparatu Carvaxyl, zahvaljujući prirodno visoko mineralizovanom zemljištu na kome rastu izabrane sorte divljeg origana.

Visoko potentan – Carvaxyl ima i najbolji odnos ulja divljeg origana i maslinovog ulja (1:1,5). Zahvaljujući ovom odnosu Carvaxyl ima odličnu resorpciju i efikasno štiti sluzokožu digestivnog trakta.

Оrgаnski – Carvaxyl sadrži certifikovano ekstra dеvičansko maslinovo ulje i ulje divljeg origana.

Klinički dokazan – lspitivanja upravo Р73 formule ulja divljeg origana su роčеlа još 2001. godine na Džordžtaun univerzitetu u SAD i od tada je urađen veliki broj ispitivanja koja su dokazala njegovo dejstvo.

Kod kojih infekcija sе Carvaxyl pokazao kao veoma efikasan?

Kod infekcija usne duplje

 • Neprijatnog zadaha
 • Zapaljenja desni
 • Oralne kandidijaze

Kod urinarnih infekcija

 • Upala mokraćne bešike i urinarnih kanala

Kod infekcija disajnih puteva i komplikacija

 • Prehlade, gripa, upale grla
 • Bronhitisa i astme
 • Upale pluća
 • Sinusitisa i upale srednjeg uha

Kod infekcija digestivnog trakta

 • Trovanje hranom i vodom
 • Putnička dijareja
 • Crevne parazitoze i kandidijaza
 • Čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu

Kod vaginalnih infekcija

 • Kandidijaza i vaginitiѕ
 • Bakterijske vaginoze

Kod kožnih promena

 • Psorijaza
 • Seboreje
 • Rozecea

CARVAXYL — ANTIMIKROBNO DEJSTVO

Carvaxyl je efikasan pri otklanjanju preko 30 vrsta mikroorganizama, suzbija infekcije i ublažava zapaljenja. Kroz mnogobrojna klinička ispitivanja dokazano je dejstvo Р73 formule ulja divljeg origana kod izazivača:

lnfekcija disajnih puteva: Staphiloccocus aureus (pneumonia posle gripa, povrede), Klebsiella pneumoniae (bronhitis, pneumonia), Streptococcus pyogenes (tonzilitis), Corona virus (prehiada, grip), Respiratorni sincicijalni virus.

Carvaxyl olakšava tegobe koje se javljaju kod infekcija disajnih puteva: podstiče i ubrzava uklanjanje sluzi iz disajnih puteva, olakšava kašalj, ublažava bol, smanjuje zapaljenje i sprečava komplikacije.

Urinarnih infekcija: Escherichia coli, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa. Ove infekcije su česte, dugotrajne i otporne na razne vrste antibiotika. Carvaxyl otklanja peckanje pri mokrenju, smanjuje učestalost mokrenja i neprijatan miris mokraće. Carvaxyl se koristi i preventivno kod osoba koje imaju česte urіnarne infekcije.

Čira na želucu i duodenumu: Helicobacter Руlоrу koji je uzročnik 90% čireva na dvanaestopalačnom crevu i 80% čireva na želucu.

Trovanja hranom i vodom (dijareja): Listeria monocytogenes, Salmonella typhimurium, Escherichia coli 0157:Н7, Staphylococcus aureus, Bacillus cereus, Norovirus. Carvaxyi zaustavlja rast glavnih bakterija i virusa koje su odgovorne za trovanje hranom i putničku dijareju.

Parazitarnih infekcija: Amoeba giardia, Entamoeba hartmanni, Endolimax nana, Blastocystis hominis. Klinička ispitivanja su pokazala da je 7% pacijenata sa potvrđenim crevnim parazitima potpuno otklonilo parazite tokom 6 nedelja koriščenjem Carvaxyl kapsula ulja divljeg origana.

Gljivičnih infekcija: Candida albicans. Studijama је potvrđeno dejstvo formule Р73 Carvaxyl ulја origana na Candidu albicans, gljivicu koja se prirodno nalazi u našerm organizmu. U stanjima pada imuniteta ili posle upotrebe antibiotika, dolazi do neravnoteže između korisnih i štetnih bakterija koje izaziva prekomerno razmnožavanje Candide i nastajanju gljivične infekcije.

Oralnih infekcija: Herpes simplex, Candida albicans.

DОZIRАNЈЕ I NАČIN UРOTREBE

Роčeti sа vеćm dozama dok ѕe tеgоbе nе umanje, a zatim smanjiti doze do potpune eliminacije neželjenih simрtоmа. Рrероručenа dоzа nаkоn ublažavanja tegoba је 1-2 kapsule dnеvnо, роslе jela uz čašu vode.

SASTAV

1 caps (0,24 g)

100 g

Sertifikovano organsko ekstra devičansko maslinovo ulje

85 mg

35,416 g

Ulje divljeg origana (Karvakrol 62-79%)

55 mg

22,916 g

Ostali sastojci: želatin, zgušnjivač, glicerol i prečišćena voda

OЅETLJІVOЅT NA ORІGANO

Oѕоbе kоје su аІеgіčne na biіo koju bііjku iz porodіce Lamіnaceae (boѕіljak, lаvапdа, majoran, nana) mogu biti аlегgične na огіgаnо. Nеželjena dejѕtva nisu zabeležena.

NAPOMENA: Proіzvod ѕe ne ргероručе deci starosti do 2 gоdine, trudnіcama і dojіljama. Oѕobama starosti od 2 do 12 godіna ргероručuje ѕe konѕultacija ѕa Iekarom pre upotrebe.

PAKOVANJE: 30 mekіh želatinastih kapѕula

NАČІN ČUVАNЈА: Čuvаtі van dоmašaја dece! Čuvаtі u suvој pгоѕtогіјі, nа ѕobnoj temperaturі.

POREKLO ЅUPЅTANCE: Turѕka

РRОIZVOĐAČ: North Amerіcan Herb and Ѕрісе

UVОZNIK I DISTRIBUTER: Веораnах doo, Beograd, Ѕrbіja

Kontrola je izvršena u skladu sa važećim propisima Republike Srbije.

Dodatne Informacije

ProizvođačNo
 1. Alergijski rinitis, kandida, jačanje imuniteta review by Aleksandra on 30.1.2021.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Redovnim uzimanjem Carvaxyl kapsula u kontinuitetu 3-4 meseca znatno sam ojačala imunitet, skoro da nisam imala alergijske reakcije na polen, ambroziju, i ostale alergene koji mi prave problem. Takođe, rešila sam i problem sa kandidom. Napomenula bih i da je cena Carvaxyl-a znatno niža preko Kluba Zdravlja u odnosu na cene u apotekama.

 2. uspešno sam neutralisao bol u 3 pršljena, i ukočenost review by aleksandar kujundžić šabac on 11.1.2021.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  imao sam ukočenost i bol u pršljenovima u donjem delu tela. Prilikom pijenja čaja od origana običnog za pravljenje pizze, zbog Nora virusa primetio sam da mi daje svežinu u organizmu, raščišćava bol u glavi i u sinusima. Da mi godi. Hteo sam da probam kapi od origana. Negde sam našao na internetu da je bolje koristiti u kapsulama nego u kapima zbog očuvanosti lekovitih supstanci i svežine proizvoda. Pošto je bilo približne cene kao kapi divljeg origana nakon dužeg istraživanja i kada sam video da je ovde najpovoljnija cena odlučio sam da ga poručim. Na kraju se ispostavilo da je bol bio reakcija iz bubrega. Da li je bio zbog kamena , peska ili upale nisam stigao da analiziram zbog korone ... Uzimao sam ga 14 dana po 3 komada dnevno. Već prvo jutro bol je nestao. 4 dan imao sam bolno mokrenje. 18 dan znači 4 dan posle prestanka terapije imao sam krv u mokraći. i narednih par dana pritisak iz desnog bubrega koji se širio kroz donji deo stomaka i širio se do kolena. Na internetu sam pročitao da je to usled oštećenja membrane bubrega. Bol u pršljenovima i ukočenost se nije ponovo javljala, već posle prve tri tablete, a ranije je bila redovna. Čak i posle 3 nedelje od prestanka terapije nije se ponavljala, ranije je bila česta i redovna pojava. Odlučio sam ponovo da poručim i evo ostavljam svoj komentar.

 3. Carvaxyl review by Majstoro on 10.12.2020.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Imam teško bolesnu i ne pokretnu majku koja nosi pelene i eserihiju držim pod kontrolom a s obzirom da je i ležeći pacijent dobar je za pluća... Rado ga preporučuje poznanicima i prijateljima.

 4. Manje problema sa stvaranjem zeluacne kiseline review by Darko on 30.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mnogo je prakticn i efikasan.Znaci mi to sto se ne upotrebljava rastvaranjem u vodi kao vecina drugih prpearata na bazi divljeg origana, a mesavina sa maslinovim uljem prija mom zelucu i imam manje problema sa staranjem zeluacne kiseline.Odican preparat!

 5. Upala desni review by Nina on 30.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Kod upale desni koristim Carvaxyl i pomaze mi i osim toga prija zelucu.Odlicna akcija.

 6. Presce simptome prehlade i gripa review by Tihomir Bg on 30.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Carvaxyl mi uvek presence prve simptome prehlade i uz mirovanje ne dodje do vecih kompikacija.Svima ga preporucujem.

 7. Zapusen nos ,kijavica, kasalj se povlace review by Igor on 30.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Zbog alergije na polen muce me uvek zapusen nos, kijavica i kasalj. Od skoro koristim Caraxyl kad mi se pojave ti simptomi i brzo se povuku ili budu mnogo slabiji u odnosu na ranije.

 8. Nosim Carvaxzl na putovanja review by Hana Nbg on 30.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Carvaxyl uvek nosim na putovanja u slucaju da dodje do problema sa stomakom ili do bilo koje prehlade.

 9. Upala sinusa, teskoce sa disanjem review by Srdjan on 29.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Zbpg hronicnog problema sa sinusima imao sam ceste upale, teskobe sa disanjem i uopste sa funkcionisanjem, a Carvaxyl mi je najvise pomogao za ciscenje sinusa od sekreta koji stvara nnajveci problem i upale.Svima ga preporucujem!

 10. Upala besike i cesta Kamdida review by Sladja on 29.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Usled cestih upala besike ranije sam bas cesto upotrebljavala antibiotike i to je uticalo na poremecaj crevne flore i pojavu Candide koja je bas bila uporna, ali kad sam saznala za Carvaxyl i pocela da ga koristim prvo u pojacanim dozama i bas cesto, a sada samo popotrebi i ponekad sredila sam probleme i to me ne opterecuje vise kao ranije.

 11. Prirodno, efikasno i provereno review by Maja on 29.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Kod bilo koje upale ili infekcije i bilo kog zdravstenog problema se trudim da uvek koristim prirodna sredstva koja su proverena i efikasna, sto je svakako Carvaxyl. Odlicna akcija !

 12. Umesto antibiotika kod vaginalnne bakterijske infekcije review by Saska on 29.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Ginekolog mi je dala predlog da koristi, Carvaxyl umesto antibiotika za vaginalnu bakterijsku infekciju sto mi je u prvom trenutku bilo neobicno zato sto do tad nisam citala o dejstvima divljeg origana, ali mi je bas pomogao I od tad ga koristim za mnoge druge probleme I vrlo je efikasan.

 13. Grlo i krajnici- upale review by Ivana NS on 28.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Moj sin ima ceste upale grla i usiju, a nisam pobornik klasicnih antibiotika i odusevljena sam dejstvom Carvaxyla koji mu uvek pomogne.

 14. Dijareja i prehlada review by Verica on 28.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Imam vrlo osetljiv stomak i kad god se prehladim dobijem i dijareju.Tad uvek koristim Carvaxy i tegobe prodju vrlo brzo.

 15. Upala desni, problemi sa grlom, upala ušiju review by Andrijana on 24.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Prvi put sam koristila Carvaxyl kod upale desni i shvatila koliko je sjajan i sad ga koristim kao i cela moja porodica kod problema sa grlom, kod upale usiju itd. zato sto brzo deluje i stvarno bas pomaze.

 16. Protiv Candide, jednostavna upotreba review by Ljubica on 24.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Carvaxyl mi pomaže protiv Candide sa kojom se često borim , sviđa mi se to što je u obliku kapsule a ne u tečnom obliku i jednostavan je za primenu, a baš efikasan.

 17. Uvek Carvaxyl u kućnoj apoteci review by Milka Beograd on 24.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Uvek imam Carvaxyl u kućnoj apoteci i koristim ga najčešće za prehlade, ali i za mnoge druge promene - na koži, upale desni ...Pozdravljam akciju, baš znači.

 18. Čir i Helikobakterija review by Neša on 24.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Zbog čira i Helikobakterije sam koristio CARVAXYL i pomogao mi je puno i dalje ga koristim kod bilo koje infekcije. Baš se dobro pokazao.

 19. Uporna Helikobakterija review by Milica on 21.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Zbog uporne Helikobakterije koristila sam puno antibiotika, a ona je i dalje opstajala.Po preporuci prijateljice pocela sam da koristim i Carvaxyl kao dodatak uobicajenoj tetapiji i tek tad se stanje poboljsalo.

 20. Upala grla review by Saška on 21.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Carvaxyl koristim uvek kad imam upalu grla i brzo mi pomogne i nema potrebe da koristim klasicne antibiotike.

Napišite svoj komentar

Kako ocenjujete ovaj artikl? *

 1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Cena
Dejstvo
Vrednost za novac