011/353-71-03KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

Nemate artikala u korpi.

Product was successfully added to your shopping cart.
Mumie - 120 tableta

Mumie - 120 tableta

Regular Price: 2.200,00 RSD

Special Price 1.900,00 RSD

(Odmah dostupno)

 • Mumie - 120 tableta Mumie - 120 tableta
Prethodna strana

Mumie Tibet Mast

Mumie - 120 tableta

93 10 100 0

Quick Overview

Besplatna Dostava za 48h u celoj Srbiji

Uštedite 300 RSD za Mumie 120 tableta - SUPER CENA 1900 RSD

Mumie je prirodni multimineralni komleks sa više od 60 biološki aktivnih supstanci. Mumie povećava snagu organizma, čuva energiju i održava životni tonus.

Deluje regenerativno na ceo organizam i usporava proces starenja
Preporučuje se za zaštitu zdravlja i poboljšanje imuniteta
Ubrzava zarastanje kostiju
Dao je odlične rezultate u tretiranju Herpes-a, HPV infekcije i Candide
Smanjuje edeme i upale, pospešuje epitelizaciju i smanjuje bolove. Zbog svojih karakteristika MUMIE se koristi za upale jajnika, ranice na materici, krvarenja i miome.

Raspoloživost: Odmah dostupno

Regular Price: 2.200,00 RSD

Special Price 1.900,00 RSD

Details

Uštedite 300 RSD za Mumie 120 tableta - SUPER CENA 1900 RSD

Opis proizvoda

MUMIE je reč grčkog porekla i znači “Čuvar tela“. MUMIE je prirodna smola koja se skuplja iz pukotina u pećinama teško pristupačnih planinskih predela (na visini preko 2500m) u oblasti Pamira, Altaja i Himalaja. U periodu visokih letnjih temperatura "cedi" se iz stena u vidu smole. Zbog toga ga nazivaju gorska krv, crni vosak, kameni vosak, planinske suze. Crne je boje i rastvorljiv u vodi.

MUMIE predstavlja najsloženiji kompleks prirodnih supstanci kao što su minerali, aminokiseline, vitamini, te čitav niz mikro i makro elemenata u organskom obliku koji ljudski organizam može u potpunosti da iskoristi.

MUMIE u organizmu ne deluje svojim pojedinačnim elementima, nego snagom sinergije uzajamnog dejstva tih elemenata, zato što se svi ti elementi međusobno koordiniraju i dopunju- ju, čime pojačavaju ukupno dejstvo.

 • MUMIE je dao odlične rezultate u tretiranju Herpes-a, HPV infekcije i Candide. MUMIE sadrži minerale, aminokiseline, vitamine i eterična ulja koji su neophodni za regeneraciju svih sluznica, naročito genitalnih organa.

 • MUMIE smanjuje edeme i upale, pospešuje epitelizaciju i smanjuje bolove. Zbog svojih karakteristika MUMIE se koristi za upale jajanika, ranice na materici, krvarenja i miome.

Istraživanja su pokazala da MUMIE sadrži više od 60 elemenata i grupa biološki aktivnih supstanci. Najzastupljeniji elementi su: Ca, Na, k, Mg, Al, Fe, Mn, Zn,I, Se, Co, P, Cr, Ni, B i ostali minerali u tragovima. Vitamini: A, C, E, B1, B6, B12, P i ostala jedinjenja: aminokiseline, fosfolipidi, steroidi i steroli, kompleksi polifenola, alkaloidi, eterična ulja.

Zahvaljujući prisustvu brojnih supstanci mineralnog porekla, MUMIE se od najstarijih vremena koristio kod preloma, bronhitisa, rana, za jačanje organizma, za probleme sa varenjem i želucem, opekotina, problema sa bubrezima. U prošlosti korišten i za ubrzavanje regenerativnih procesa u organizmu, za detoksifikaciju organizma, za jačanje i obnavljanje oslabljenje funkcije perifernih nerava. Pominju ga još i Aristotel, Hipokrat, Galen, Avicena, Paracelzus i mnogi drugi mislioci i lekari koje istorija pamti. Upravo zbog tih blagotvornih efekata primenjivali u lečenju svojih pacijenata pre više od 2.500 godina. U srednjem veku MUMIE se mogao nabaviti samo preko manastira. Čuvan je bio samo za važne ličnosti i koštao je 1g MUMIE = 1g zlata.

Međutim, 50-ih godina prošlog veka započete su brojne naučne i kliničke studije u renomiranim naučnim medicinsko-istraživačkim centrima širom tadašnjeg SSSR-a za, koje su potvrdile regenerativna svojstva MUMIE zabeležena upravo u toj davnoj prošlosti.

MUMIE na potpuno prirodan način pomaže organizmu da se prilagodi na povećane zahteve kao što su dugotrajan stres, negativni uticaji okoline, slobodni radikali. Kada se govori o MUMIE vrlo je važno istaći da je to jedinstveno, prirodno sredstvo koje sveobuhvatno deluje na organizam kako bi se postepeno otklonili dubinski poremećaji ispoljeni preko brojnih simptoma koje osećamo.

Prema istraživanjima, u namirnicama je sve manje minerala. Hrana koju danas jedemo ima 50% manje minerala u odnosu na hranu koju su jele generacije naših predaka. Danas, kad na zemlji postoji tek neznatna količina organske hrane i ona se kao takva uzgaja samo za bogate, veliki nedostatak mikroelemenata predstavlja ogroman problem za veliku većnu ljudi. Srećom, oni mogu da koriste MUMIE koji sadrži oligoelemente koje bi trebalo da sadrži hrana.

NАČIN UРOTREBE
Tablete se konzumiraju pre jela. Mogu se rastvoriti u šoljici vode i piti kao rastvor, a mogu se piti i kao obične tablete sa čašom vode.

DОZIRАNЈЕ
1 do 4 tablete, 1 do 2 puta dnevno pre jela.
U zavisnosti od telesne težine:
• do 40 kg telesne težine - 1 tableta
• do 70 kg telesne težine - 2 tablete
• do 90 kg telesne težine - 3 tablete
• preko 90 kg telesne težine - 4 tablete
Tablete uzimati u kontinuitetu 3 nedelje, nakon čega treba napraviti pauzu od 5-7 dana. Nakon toga nastavlja se uzimanje po istoj šemi.

SASTAV:
Jedna tablete sadrži 200 mg MUMIE

 

1 tableta

100 g

Energetska vrednost

2,0 kJ / 0,4 kcal

1041,3 kJ / 245,1 kcal

Sadržaj belančevina (%)

21%

21%

Sadržaj masti (%)

0,3%

0,3%

Sadržaj ugljenih hidrata (%)

39,6%

39,6%

NEŽELJENI EFEKTI
Nisu poznati.

KONTRAINDIKACIJE
Nisu poznate. Osobe preosetljive na neku od komponenata preparata, neka budu obazrive.

PAKOVANJE
120 tableta

NАČІN ČUVАNЈА
Čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Čuvati van domašaja dece.

РRОIZVOĐAČ
Biovit, Biškek, Kirgistan

UVОZNIK I DISTRIBUTER
Веораnах doo, Beograd, Ѕrbіja

Kontrola je izvršena u skladu sa važećim propisima Republike Srbije.

Dodatne Informacije

ProizvođačBiovit, Biškek, Kirgistan
 1. Pomgao kod anemije i preobilnih menstruaciaj review by Danica on 20.5.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie mi je pomogao dosta kod anemije koja se javila zbog preobilnih menstrualnih krvarenja. A i krvarenja su postala menje obilna.Prezahvalna sam.

 2. Bolji izgles kože.. review by Dejana on 11.5.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie mi je puno pomogao za bolji izgled kože, a pogotovo na licu gde sam imala baš puno bubuljica i osim toga koristim ga za jačanje imuniteta i pomaže mi.

 3. Otoci nogu i oko očiju review by Iva on 9.5.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Dugo sam se mučila sa otocima nogu i oko očiju zbog loše cirkulacije i alergija,a za Mumuie sam počela da koristim i zbog imuniteta. Pomogao mi je da se puno bolje osećam i posle određenog vremena otoci su se povukli.

 4. Smanjena ranica na grlicu review by Dusica on 6.5.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie sed pila nakon pregleda nak ome mi je ustanovljena l=ranica na grlicu materice I predlozeno mi je skidanje laserom, medjutim posto sam cula za Mumie I njegova sjajna dejstva resila sam da probam da ga pijem, a koristila sam u isto vreme I vagitorije.Na sledecoj kontroli doktorka mi je rekla da nema potrebe za operacijom I bila sam presrecna.

 5. Herpes kod prehlada review by Vlada on 30.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Prilikom svake prehlade imam problem sa koznim promenama u vidu herpesa, ali od kad koristim Mumie to se sve redje dogadja I brzo prodje kada se pojavi.

 6. Manji otoci review by Branka on 29.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Nekoliko godina me muci reuma I kolena mi cesto oticu, Mumie mi puno pomaze da mi se otoci smanje i onda je i bol manji.

 7. Čišćenje organizma review by Miloš on 23.3.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie sam po nagovoru žene počeo da koristim kad sam prestao da pušim radi čišćenja organizma i mogu reći da sam osetio da imam više energije i da sam manje pospan i koristim redovno Mumie posle zimskog perioda radi detoxikacije.

 8. Pomaze kod zatvora review by Vesna on 14.2.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Jos od srednje škole sam se mučila sa zatvorom i nadimanjem, Mumie sam pocela da koristim skoro zbog cestih pojava herpesa, ali sam tad primetila da mi je i stolica bolja i cesca i od tad ga redovno koristim i nemam vise problem sa zatvorom.

 9. Meni je pomogao review by Saška Bg on 21.1.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie mi je puno pomogao posle intervencije na grliću materice, kada sam ga po preporuci prijateljice koristila radi brže zarastanja rane, koristim ga i dalje preventivno za zdravlje celog organizma

 10. PRIRODNI MINERALI review by ZVONKO, KURSUMLIJA on 15.2.2018.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie koristim radi jacanja opsteg stanja organizma. Prva poboljsanjasam primetio nakon mesec dana. Privukla me odlicna reklama i sada mumie tablete preporu;ujem svojim rodjacima i prijateljima

Napišite svoj komentar

Kako ocenjujete ovaj artikl? *

 1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Cena
Dejstvo
Vrednost za novac

Slični Proizvodi