011/353-71-03KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

Nemate artikala u korpi.

Product was successfully added to your shopping cart.
Mumie - 60 tableta

Mumie - 60 tableta

Regular Price: 1.250,00 RSD

Special Price 1.100,00 RSD

(Odmah dostupno)

 • Mumie - 60 tableta Mumie - 60 tableta
Prethodna strana

Mumie - 120 tableta + Poklon 30 tableta

Prethodna strana

Mumie Tibet Mast

Mumie - 60 tableta

97 9 100 0

Quick Overview

Besplatna Dostava za 48h u celoj Srbiji

Mumie je prirodni multimineralni komleks sa više od 60 biološki aktivnih supstanci. Mumie povećava snagu organizma, čuva energiju i održava životni tonus.

Deluje regenerativno na ceo organizam i usporava proces starenja
Preporučuje se za zaštitu zdravlja i poboljšanje imuniteta
Ubrzava zarastanje kostiju
Dao je odlične rezultate u tretiranju Herpes-a, HPV infekcije i Candide
Smanjuje edeme i upale, pospešuje epitelizaciju i smanjuje bolove. Zbog svojih karakteristika MUMIE se koristi za upale jajnika, ranice na materici, krvarenja i miome.

Raspoloživost: Odmah dostupno

Regular Price: 1.250,00 RSD

Special Price 1.100,00 RSD

Details

Opis proizvoda

MUMIE je reč grčkog porekla i znači “Čuvar tela“. MUMIE je prirodna smola koja se skuplja iz pukotina u pećinama teško pristupačnih planinskih predela (na visini preko 2500m) u oblasti Pamira, Altaja i Himalaja. U periodu visokih letnjih temperatura "cedi" se iz stena u vidu smole. Zbog toga ga nazivaju gorska krv, crni vosak, kameni vosak, planinske suze. Crne je boje i rastvorljiv u vodi.

MUMIE predstavlja najsloženiji kompleks prirodnih supstanci kao što su minerali, aminokiseline, vitamini, te čitav niz mikro i makro elemenata u organskom obliku koji ljudski organizam može u potpunosti da iskoristi.

MUMIE u organizmu ne deluje svojim pojedinačnim elementima, nego snagom sinergije uzajamnog dejstva tih elemenata, zato što se svi ti elementi međusobno koordiniraju i dopunju- ju, čime pojačavaju ukupno dejstvo.

 • MUMIE je dao odlične rezultate u tretiranju Herpes-a, HPV infekcije i Candide. MUMIE sadrži minerale, aminokiseline, vitamine i eterična ulja koji su neophodni za regeneraciju svih sluznica, naročito genitalnih organa.

 • MUMIE smanjuje edeme i upale, pospešuje epitelizaciju i smanjuje bolove. Zbog svojih karakteristika MUMIE se koristi za upale jajanika, ranice na materici, krvarenja i miome.

Istraživanja su pokazala da MUMIE sadrži više od 60 elemenata i grupa biološki aktivnih supstanci. Najzastupljeniji elementi su: Ca, Na, k, Mg, Al, Fe, Mn, Zn,I, Se, Co, P, Cr, Ni, B i ostali minerali u tragovima. Vitamini: A, C, E, B1, B6, B12, P i ostala jedinjenja: aminokiseline, fosfolipidi, steroidi i steroli, kompleksi polifenola, alkaloidi, eterična ulja.

Zahvaljujući prisustvu brojnih supstanci mineralnog porekla, MUMIE se od najstarijih vremena koristio kod preloma, bronhitisa, rana, za jačanje organizma, za probleme sa varenjem i želucem, opekotina, problema sa bubrezima. U prošlosti korišten i za ubrzavanje regenerativnih procesa u organizmu, za detoksifikaciju organizma, za jačanje i obnavljanje oslabljenje funkcije perifernih nerava. Pominju ga još i Aristotel, Hipokrat, Galen, Avicena, Paracelzus i mnogi drugi mislioci i lekari koje istorija pamti. Upravo zbog tih blagotvornih efekata primenjivali u lečenju svojih pacijenata pre više od 2.500 godina. U srednjem veku MUMIE se mogao nabaviti samo preko manastira. Čuvan je bio samo za važne ličnosti i koštao je 1g MUMIE = 1g zlata.

Međutim, 50-ih godina prošlog veka započete su brojne naučne i kliničke studije u renomiranim naučnim medicinsko-istraživačkim centrima širom tadašnjeg SSSR-a za, koje su potvrdile regenerativna svojstva MUMIE zabeležena upravo u toj davnoj prošlosti.

MUMIE na potpuno prirodan način pomaže organizmu da se prilagodi na povećane zahteve kao što su dugotrajan stres, negativni uticaji okoline, slobodni radikali. Kada se govori o MUMIE vrlo je važno istaći da je to jedinstveno, prirodno sredstvo koje sveobuhvatno deluje na organizam kako bi se postepeno otklonili dubinski poremećaji ispoljeni preko brojnih simptoma koje osećamo.

Prema istraživanjima, u namirnicama je sve manje minerala. Hrana koju danas jedemo ima 50% manje minerala u odnosu na hranu koju su jele generacije naših predaka. Danas, kad na zemlji postoji tek neznatna količina organske hrane i ona se kao takva uzgaja samo za bogate, veliki nedostatak mikroelemenata predstavlja ogroman problem za veliku većnu ljudi. Srećom, oni mogu da koriste MUMIE koji sadrži oligoelemente koje bi trebalo da sadrži hrana.

NАČIN UРOTREBE
Tablete se konzumiraju pre jela. Mogu se rastvoriti u šoljici vode i piti kao rastvor, a mogu se piti i kao obične tablete sa čašom vode.

DОZIRАNЈЕ
1 do 4 tablete, 1 do 2 puta dnevno pre jela.
U zavisnosti od telesne težine:
• do 40 kg telesne težine - 1 tableta
• do 70 kg telesne težine - 2 tablete
• do 90 kg telesne težine - 3 tablete
• preko 90 kg telesne težine - 4 tablete
Tablete uzimati u kontinuitetu 3 nedelje, nakon čega treba napraviti pauzu od 5-7 dana. Nakon toga nastavlja se uzimanje po istoj šemi.

SASTAV:
Jedna tablete sadrži 200 mg MUMIE

 

1 tableta

100 g

Energetska vrednost

2,0 kJ / 0,4 kcal

1041,3 kJ / 245,1 kcal

Sadržaj belančevina (%)

21%

21%

Sadržaj masti (%)

0,3%

0,3%

Sadržaj ugljenih hidrata (%)

39,6%

39,6%

NEŽELJENI EFEKTI
Nisu poznati.

KONTRAINDIKACIJE
Nisu poznate. Osobe preosetljive na neku od komponenata preparata, neka budu obazrive.

PAKOVANJE
60 tableta

NАČІN ČUVАNЈА
Čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Čuvati van domašaja dece.

РRОIZVOĐAČ
Biovit, Biškek, Kirgistan

UVОZNIK I DISTRIBUTER
Веораnах doo, Beograd, Ѕrbіja

Kontrola je izvršena u skladu sa važećim propisima Republike Srbije.

Dodatne Informacije

ProizvođačBiovit, Biškek, Kirgistan
 1. Zarastanje rana kod dijabetesa review by Milanka on 24.4.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Moj otac je dijabetičar i ima problema i sa venama, često mu se otvaraju ranice koje baš sporo prolaze zbog dijabeta, ali stanje mu se značajno popravilo otkad mu po preporuci prijateljice dajem Mumie.Odličan preparat!

 2. Naprsnuce prsta review by Ivan on 30.3.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie sam koristio kod naprsnuca prsta na nozi i zarastajeje islo bas brzo, preporucio mi je drug cija mama je koristila Mumie posle preloma sake.

 3. Lepši ten review by Nevena on 29.3.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Moja ćerka je dugo imala problem sa pubertetskim bubuljicama i aknama ali otkad sam joj kupila Mumie stanje njene kože se značajno poboljšalo i presrećna je, a i ja naravno koristim Mumie za lepši ten.

 4. Promene ma kozi - viltigo review by Gabrijela on 28.3.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Zbog viltiga imam bas ne lepe promene po kozi, ali Mumie mi pomaze da se var malo povuku i vredi zaista.

 5. Koristim vagitorije preventivno review by Jasmina on 28.3.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Dugo sam imala sa problema sa Candidom u crevima i vaginalnim sekretom, ali Mumie mi je bas pomogao u ovoj kombinaciji i sad vagitorije koristim i preventivno skoro svakog meseca.

 6. Stres i pad imuniteta review by Danijela on 15.3.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie koristim zato pto mi zbog velikog stresa često padne imunitet i onda je i oporavak dug i naporan.Primetila sam značajnu razliku unazad par meseci od kad koristim Mumie i mnogo se bolje i svežije osećam.

 7. Upale jajnika i bešike review by Zorica on 15.3.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Često sam imala upale jajnika i bešike, a po nagovoru prijateljice sam počela sa korišćenjem Mumie i prezadovoljna sam zato što mi se zdravstveno stanje znatno poboljšalo.

 8. Herpes prolazi brze review by Coka on 3.2.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Kod prehlada i virusa mi cesto izadje herpes na usni i dugo prolazi , ali od kad koristim Mumie definitivno brze .

 9. Pomaže kod upale jajnika review by Mia b on 28.1.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie uvek upotrebljavam kad imam upalu jajnika i mokraćnih kanala i često prođu bez upotrebe antibiotika, a uz dotsa čajeva i vitamina C.

Napišite svoj komentar

Kako ocenjujete ovaj artikl? *

 1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Cena
Dejstvo
Vrednost za novac

Slični Proizvodi