011/353-71-03KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

Nemate artikala u korpi.

Product was successfully added to your shopping cart.
Livercare Tablete - 60 tableta

Livercare Tablete - 60 tableta

Regular Price: 3.300,00 RSD

Special Price 3.000,00 RSD

(Rasprodato)

  • Livercare Tablete - 60 tableta Livercare Tablete - 60 tableta
Prethodna strana

Digeston PLUS Tablete - 30 tableta

Prethodna strana

Neuroforte Tablete - 30 tableta

Livercare Tablete - 60 tableta

Ocenite prvi ovaj artikl

Quick Overview

Besplatna Dostava za 48h u celoj Srbiji

Livercare tablete su jedinstvena kombinacija ekstrakata detoksikujućih biljaka kao što su sikavica, maslačak, kurkuma i artičoka. Lipotropni faktori kao što su metionin, holin i inozitol takođe ulaze u njihov sastav i pomažu u očuvanju zdravlja jetre i čitavog organizma.

Raspoloživost: Rasprodato

Regular Price: 3.300,00 RSD

Special Price 3.000,00 RSD

Details

Livercare Tablete - 60 tableta

Livercare® tablete su jedinstvena kombinacija ekstrakata detoksikujućih biljaka kao što su sikavica, maslačak, kurkuma i artičoka. Lipotropni faktori kao što su metionin, holin i inozitol takođe ulaze u njihov sastav i pomažu u očuvanju zdravlja jetre i zdravlja celog organizma. Jedinstveni suplement za čišćenje organizma namenjen je ženama i muškarcima.

Čemu služi Livercare?
Jetra je drugi organ po veličini (posle kože) i najveća žlezda u ljudskom organizmu. Jetra obavlja brojne funkcije, a jedna od najvećih je prerada nutritijenata i sporednih produkata digestije hrane. Jetra uključena je u proizvodnju žuči koja ima ulogu u razgradnji masti, učestvuje u metabolizmu hrane i alkohola i ukljanja toksine iz ljudskog organizma. Jetra je glavni organ zadužen za detoksifikaciju organizma. A ova njena funkcija je naročito značajna kod zloupotrebe alkohola, stresnog načina života, konzumacije brze hrane, itd.

Sposobnost detoksikacije štetnih hemikalija je značajan faktor koji određuje dobro zdravlje. Kada je sistem za detoksikaciju organizma prezasićen, toksini se nagomilavaju, i mi postajemo sve iscrpljeniji i osetljiviji. Jetra poseduje sposobnost regeneracije, ali jetra preopterećena toksinima ne može da se bori i šalje signale organizmu (iscrpljenost, hronični umor, redovne uporne glavobolje, itd.) za hitnu akciju.

Dugotrajna zloupotreba alkohola, infekcije, izlaganje hemikalijama i lekovima mogu voditi oštećenju jetre. Preciznije, skoro sav unet alkohol se metaboliše u jetri i preteran unos može da dovede do akutnih ili hroničnih oboljenja jetre kao što su masna jetra (steatoza), hepatitis ili ciroza. Zbog toga je očuvanje snažne i zdrave jetre važno za normalno funkcionisanje organizma i očuvanje zdravlja.

Sikavica je jedna od najistraživanijih biljaka danas koje pomažu osnaženju funkcije jetre prevencijom smanjivanja jedne od najznačajnijih komponenti u procesu detoksikacije (glutationa). Takođe je moćan antioksidans i deluje direktno na jetru stimulišući regeneraciju, tj. stvaranje novih, zdravih ćelija koje zamenjuju stare i oštećene. Maslačak povećava produkciju i protok žuči i deluje kao prirodan diuretik i tako pomaže jetri I bubrezima da uklone inflamaciju i toksine. Kurkumin i artičoka su moćni antioksidansti koji pomažu da se smanji inflamacija i tako deluju preventivno na oštećenje ćelija jetre. Šimširika poboljšava protok žuči, štiti urinarni sistem i redukuje nagomilavanje toksina u jetri. Amino kiseline i lipotropni faktori obezbeđuju zaštitu od nagomilavanja masti u jetri i pomažu eliminaciju toksina.

Kome je Livercare namenjen?
Kada se nagomilaju toksini naše telo postaje manje efikasno u uklanjanju toksina koji se normalno stvaraju tokom metabolizma. Livercare® tablete treba uzimati kao suplement nakon perioda povećanog unosa alkohola kao što su praznici, ili nakon perioda loše ishrane, velikog stresa kada se osećate iscrpljeno i treba vam nešto da pomogne čišćenju organizma, hrani i detoksikuje jetru.
Osobama koje redovno konzumiraju velike količine alkohola
Osobama koje redovno jedu brzu hranu i nemaju izbalansiranu ishranu
Osobama koje se osećaju iscrpljeno i umorno posle preterane konzumacije alkohola i cigareta
Osobama koje žele da očiste i detoksikuju svoj organizam

Doziranje i način upotrebe:
Odrasli i deca preko 16 godina, dve tablete dnevno. Ne povećavati dnevnu dozu pre konsultacije sa kvalifikovanom osobom.

Odobrenje za upotrebu:
Kontrola je izvršena u skladu sa važećim propisima.

Proizvođač:
HealthAid®, Marlborough Hill, United Kingdom.

Pakovanje:
Pakovanje sadrži 60 tableta.

Dodatne Informacije

ProizvođačHealthAid®, Marlborough Hill, United Kingdom.
  1. Ocenite prvi ovaj artikl

Napišite svoj komentar

Kako ocenjujete ovaj artikl? *

 1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Cena
Dejstvo
Vrednost za novac