011/353-71-03KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

Nemate artikala u korpi.

Product was successfully added to your shopping cart.
Mumie - 120 tableta + Poklon 30 tableta

Mumie - 120 tableta + Poklon 30 tableta

Regular Price: 3.000,00 RSD

Special Price 2.200,00 RSD

(Odmah dostupno)

 • Mumie - 120 tableta + Poklon 30 tableta Mumie - 120 tableta + Poklon 30 tableta
Prethodna strana

D-3 1000 (vitamin D-3) +K-2 (vitamin K-2) Dots - 60 tableta

Prethodna strana

Ecomer Cardio - 60 kapsula

Mumie - 120 tableta + Poklon 30 tableta

98 16 100 0

Quick Overview

Besplatna Dostava za 48h u celoj Srbiji

AKCIJA - Poklon Mumie 30 tableta uz kupovinu Mumie 120 tableta

Deluje regenerativno na ceo organizam i usporava proces starenja
Preporučuje se za zaštitu zdravlja i poboljšanje imuniteta
Ubrzava zarastanje kostiju
Dao je odlične rezultate u tretiranju Herpes-a, HPV infekcije i Candide
Smanjuje edeme i upale, pospešuje epitelizaciju i smanjuje bolove. Zbog svojih karakteristika MUMIE se koristi za upale jajnika, ranice na materici, krvarenja i miome.

Raspoloživost: Odmah dostupno

Regular Price: 3.000,00 RSD

Special Price 2.200,00 RSD

Details

AKCIJA - Poklon Mumie 30 tableta uz kupovinu Mumie 120 tabletaOpis proizvoda

MUMIE je reč grčkog porekla i znači “Čuvar tela“. MUMIE je prirodna smola koja se skuplja iz pukotina u pećinama teško pristupačnih planinskih predela (na visini preko 2500m) u oblasti Pamira, Altaja i Himalaja. U periodu visokih letnjih temperatura "cedi" se iz stena u vidu smole. Zbog toga ga nazivaju gorska krv, crni vosak, kameni vosak, planinske suze. Crne je boje i rastvorljiv u vodi.

MUMIE predstavlja najsloženiji kompleks prirodnih supstanci kao što su minerali, aminokiseline, vitamini, te čitav niz mikro i makro elemenata u organskom obliku koji ljudski organizam može u potpunosti da iskoristi.

MUMIE u organizmu ne deluje svojim pojedinačnim elementima, nego snagom sinergije uzajamnog dejstva tih elemenata, zato što se svi ti elementi međusobno koordiniraju i dopunju- ju, čime pojačavaju ukupno dejstvo.

 • MUMIE je dao odlične rezultate u tretiranju Herpes-a, HPV infekcije i Candide. MUMIE sadrži minerale, aminokiseline, vitamine i eterična ulja koji su neophodni za regeneraciju svih sluznica, naročito genitalnih organa.

 • MUMIE smanjuje edeme i upale, pospešuje epitelizaciju i smanjuje bolove. Zbog svojih karakteristika MUMIE se koristi za upale jajanika, ranice na materici, krvarenja i miome.

Istraživanja su pokazala da MUMIE sadrži više od 60 elemenata i grupa biološki aktivnih supstanci. Najzastupljeniji elementi su: Ca, Na, k, Mg, Al, Fe, Mn, Zn,I, Se, Co, P, Cr, Ni, B i ostali minerali u tragovima. Vitamini: A, C, E, B1, B6, B12, P i ostala jedinjenja: aminokiseline, fosfolipidi, steroidi i steroli, kompleksi polifenola, alkaloidi, eterična ulja.

Zahvaljujući prisustvu brojnih supstanci mineralnog porekla, MUMIE se od najstarijih vremena koristio kod preloma, bronhitisa, rana, za jačanje organizma, za probleme sa varenjem i želucem, opekotina, problema sa bubrezima. U prošlosti korišten i za ubrzavanje regenerativnih procesa u organizmu, za detoksifikaciju organizma, za jačanje i obnavljanje oslabljenje funkcije perifernih nerava. Pominju ga još i Aristotel, Hipokrat, Galen, Avicena, Paracelzus i mnogi drugi mislioci i lekari koje istorija pamti. Upravo zbog tih blagotvornih efekata primenjivali u lečenju svojih pacijenata pre više od 2.500 godina. U srednjem veku MUMIE se mogao nabaviti samo preko manastira. Čuvan je bio samo za važne ličnosti i koštao je 1g MUMIE = 1g zlata.

Međutim, 50-ih godina prošlog veka započete su brojne naučne i kliničke studije u renomiranim naučnim medicinsko-istraživačkim centrima širom tadašnjeg SSSR-a za, koje su potvrdile regenerativna svojstva MUMIE zabeležena upravo u toj davnoj prošlosti.

MUMIE na potpuno prirodan način pomaže organizmu da se prilagodi na povećane zahteve kao što su dugotrajan stres, negativni uticaji okoline, slobodni radikali. Kada se govori o MUMIE vrlo je važno istaći da je to jedinstveno, prirodno sredstvo koje sveobuhvatno deluje na organizam kako bi se postepeno otklonili dubinski poremećaji ispoljeni preko brojnih simptoma koje osećamo.

Prema istraživanjima, u namirnicama je sve manje minerala. Hrana koju danas jedemo ima 50% manje minerala u odnosu na hranu koju su jele generacije naših predaka. Danas, kad na zemlji postoji tek neznatna količina organske hrane i ona se kao takva uzgaja samo za bogate, veliki nedostatak mikroelemenata predstavlja ogroman problem za veliku većnu ljudi. Srećom, oni mogu da koriste MUMIE koji sadrži oligoelemente koje bi trebalo da sadrži hrana.

NАČIN UРOTREBE
Tablete se konzumiraju pre jela. Mogu se rastvoriti u šoljici vode i piti kao rastvor, a mogu se piti i kao obične tablete sa čašom vode.

DОZIRАNЈЕ
1 do 4 tablete, 1 do 2 puta dnevno pre jela.
U zavisnosti od telesne težine:
• do 40 kg telesne težine - 1 tableta
• do 70 kg telesne težine - 2 tablete
• do 90 kg telesne težine - 3 tablete
• preko 90 kg telesne težine - 4 tablete
Tablete uzimati u kontinuitetu 3 nedelje, nakon čega treba napraviti pauzu od 5-7 dana. Nakon toga nastavlja se uzimanje po istoj šemi.

SASTAV:
Jedna tablete sadrži 200 mg MUMIE

 

1 tableta

100 g

Energetska vrednost

2,0 kJ / 0,4 kcal

1041,3 kJ / 245,1 kcal

Sadržaj belančevina (%)

21%

21%

Sadržaj masti (%)

0,3%

0,3%

Sadržaj ugljenih hidrata (%)

39,6%

39,6%

NEŽELJENI EFEKTI
Nisu poznati.

KONTRAINDIKACIJE
Nisu poznate. Osobe preosetljive na neku od komponenata preparata, neka budu obazrive.

PAKOVANJE
120 tableta

NАČІN ČUVАNЈА
Čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Čuvati van domašaja dece.

РRОIZVOĐAČ
Biovit, Biškek, Kirgistan

UVОZNIK I DISTRIBUTER
Веораnах doo, Beograd, Ѕrbіja

Kontrola je izvršena u skladu sa važećim propisima Republike Srbije.

Dodatne Informacije

ProizvođačBiovit, Biškek, Kirgistan
 1. MUMIA Sve što je organizmu potrebno review by Sanja M. on 14.1.2021.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Obožavam Mumiu, otkad sam počela da je koristim odnosno pijem tablete ne treba mi ništa više. Pijem za jačanje imuniteta, obnavljanje perifernih nerava, detoksikciju, lepu i zdravu kožu. Prezadovoljna sam i svima preporučujem Mumiu.

 2. Odličan proizvod Mumia review by Mili on 13.1.2021.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Prvi put sam od drugarice čula da jedino veruje Mumia tabletama. Probala sam i sam sam se uverila u njihovu delotvornost. Mumiu koristim da očuvanje imuniteta, detoksikaciju, snagu, oporavak posle povrede i prezadovoljna sam. Sve preporuke. A Mumii HVALA!

 3. Ranice brže zarastaju review by Dejan NS on 29.3.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie koristim za jačanje organizma i primetio sam da mi ranice na koži brže zarastaju sa kojima imam problem zbog posla kojim se bavim u auto servisu. Pozdravljam ovu akciju, značajna je razlika.

 4. Brza zarastanje kod preloma review by Dejan on 3.3.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Za Mumie sam saznao posle preloma ruke koji sam zadobio na fudbalu, iako je prelom bio veliki, ruka mi se bas brzo oporavila, a Mumie i dalje koristim za zdravlje celog organizma i osecam se odlicno.

 5. Mumie mi pomaze kod ekcema review by Jelena on 3.3.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Dugo vec imam problema sa ekcemima po kozi, koristila sam puno preparata i krema, a Mumie koristim nekoliko meseci..Promena na kozi su vec vidne I bas se radujem.

 6. Pomaze kod mioma review by Anja on 25.2.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie sam pocela da koristim kada mi je na ginekoloskom ultrazvucnom pregledu ustanovljen miom na materici i preporuka je bila da se prati redovnim kontrolama . Pocela da koristim bioljne cajeve i Mumie i vec na prvom kotrolnom pregledu miom se smanjio.Koristicu ga i dalje i jako sam srecna zato sto operacija nece biti potrebna.

 7. Pomaze kod oticanja i krvarenja desni kod pardentopaatije. review by Uroš on 25.2.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Zbog paradentopatije cesto imam problem sa upalom i krvarenjem desni, ali od kad koristim Mumie i uz redovne posete stomatologu problemi su se znatno smanjili.

 8. Pomaže kod detoksikacije i dijeta. review by Tea on 25.2.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie uvek koristim kada želim da detoksikujem organizam ili kada držim dijete, puno mi pomaže i uvek ga pijem u tim situacijamam, imam više energije i mogu da izdržim.

 9. Pomaže za obnavljanje sluznice kod HPV infekcije review by Sandra on 22.2.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie sam koristila kada mi je konstatovana HPV infekcija i kondilomi koje sam morala da tretiram laserom.
  Sluznica se nakon zahvata jako brzo obnovila i resila sam i dalje da upotrebljavam Mumie zbog fantastičnog sastava i dejstva na organizam koje ima.

 10. Pomaze za smanjenje otoka review by Nadica on 18.2.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Zbog poremecaja rada stitne zlezd imala sam upadljive otoke oko ociju I imala sam konstantni osecaj nadutosti, ali posle vec mesec dana koriscenja Mumie otoci su splasli I ja se znatno osecam bolje, prpeorucujem ga svima.

 11. Prirodan izvor vitamina i minerala review by Tanja on 16.2.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Zbog ubrzanog tempa zivota ne stizem cesto pravilno da se hranim i dugo sam tragala za preparatom koji ce mi nadomestiti sve potrebne minerale i vitamine , a da je sastav sto prirodniji. koleginica mi je skrenula paznju na Mumie i otkad ga korisitim primetila sam znacajan porast energije, odlican je!

 12. Pomaže kod hroničnog umora kod poremećaja rada štitne žlezde. review by Nađa on 11.2.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Zbog poremećaja rada štitme žlezde dug vremenski perio dam se osećala umorno, natečeno , bezvoljno...Počela sam da koristim Mumie koji mi se učinio dobrim, posle dugog istraživanja na internetu i forumima i mogu reći da se nakon tri meseca korišćenja osećam znatno bolje.Imam značajno više energije i hronični umor je prestao. Baš sam srećna zato što mi se i kvalitet života poboljšao.

 13. Poboljšava izgled kože review by Radica on 8.2.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie koristim za lepši izgled kože sa kojom imala dugo problema i uz najskuple tretmane je i dalje bila puna bubuljica i mitisera, međutim od kad uz redovne tretmane koristim Mumie koža mi je zdravija, ima lep i svež izgled.

 14. Pomaže kod preobilnih krvarenja review by Olja on 8.2.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Zbog polipa sam imala česta vanmenstrualna i preobilna menstrualna krvarenja, ali od kad sam počela da koristim Mumie osećam se znatno bolje i krvarenja u toku ciklusa su manje obilna, a ona van ciklusa su se značajno proredila.Jako sam zadovoljna zbog toga i krvna slika mi se popravila.

 15. Poboljšava izgled kože i varenje review by Ranka on 5.2.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie koristim dug vremenski period i ono što se promenilo je izgled kože i noktiju, a takođe sam primetila da mi se varenje poboljšalo.Pozdravljam ovu akciju, baš znači!

 16. Pomaže posle operacija za brže zarastanje review by Vesna on 4.2.2019.
  Cena
  Dejstvo
  Vrednost za novac

  Mumie sam počela da koristim posle operacije ranice na grliću materice, preporučila mi je doktrorka ginekolog i već na prvoj kontroli je bile sve odlično u smislu brzog zarastanja rane od operacije, koristim ga i dalje radi lčišćenja organizma i mogu da primetim da moja koža znatno bolje izgleda.Toplo ga preporučujem.

Napišite svoj komentar

Kako ocenjujete ovaj artikl? *

 1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Cena
Dejstvo
Vrednost za novac

Slični Proizvodi