011/353-71-03KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

Nemate artikala u korpi.

Product was successfully added to your shopping cart.
Tiroidmaks - Pomoć kod smanjenog lučenja štitne žlezde

Tiroidmaks - Pomoć kod smanjenog lučenja štitne žlezde

Regular Price: 1.100,00 RSD

Special Price 1.000,00 RSD

(Odmah dostupno)

  • Tiroidmaks - Pomoć kod smanjenog lučenja štitne žlezde Tiroidmaks - Pomoć kod smanjenog lučenja štitne žlezde
Prethodna strana

Pulmoaktiv - Pomoć bronhijama i plućima

Prethodna strana

Grandaj čaga - Aktivni onkoprotektivni efekat medicinskih gljiva

Tiroidmaks - Pomoć kod smanjenog lučenja štitne žlezde

Ocenite prvi ovaj artikl

Quick Overview

Dostava za 48h u celoj Srbiji

Altajsko lekovito bilje koje ulazi u ovaj fitokompleks pomaže u regulisanju hipotireoze usporenog rada štitne žlezde, odnosno manjka lučenja hormona štitne žlezde u organizmu.

Preporučuje se slučajevima:
Hipotireoze;
Hiperplazije štitne žlezde;
Poremećaja rada hormonalnog sistema;
Povećane telesne težine;
Usporenog metabolizma;
Anemije.

Raspoloživost: Odmah dostupno

Regular Price: 1.100,00 RSD

Special Price 1.000,00 RSD

Details

Opis proizvoda

Retko lekovito altajsko bilje koje se sakuplja u stepskim i planinskim predelima poznato je po svojoj čistoći i izvanrednim aktivnim komponentama.

Primena lekovitog bilja se u praksi medicinskog fito-centra „Alfit“ iz regionalnog centra Altajskog kraja, grada Barnaula, pokazala kao bezbedan i pouzdan način korigovanja različitih stanja organizma, te je potpuno opravdana i u slučaju smanjene funkcije (hipofunkcije) štitne žlezde.


Sastav

Laminarija je prebogata jodom koji ulazi u sastav hormona štitne žlezde. Njegova količina u organizmu može da bude presudna za ispravan rad ove žlezde. Biljni izvori joda uvek su poželjniji od hemijskih, jer se lakše, brže i potpunije usvajaju u ljudskom telu.

Troskot ima mnogobrojna farmakološka svojstva zbog bogatog hemijskog sastava koji uključuje širok spektar biološki aktivnih supstanci. Poznat je kao izuzetno sredstvo za poboljšanje krvne slike, podizanje imuniteta kao i biljka koja jača ceo organizam. Stimuliše aktivnost žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Koren omana normalizuje motornu, kao i sekretornu funkciju različitih delova digestivnog sistema, čija je funkcija smanjena usled nedovoljne količine hormona štitne žlezde u organizmu. Snažan je detoksikans.

Crveni koren je jedinstvena biljka altajskog podneblja koja ima izrazitu sposobnost regulacije hormonskog sistema. Ova biljka raste na velikim nadmorskim visinama i spada u endemsko lekovito bilje. Izvrstan je adaptogen i pokretač rada organizma.

Šipurak-plod 50 puta je bogatiji vitaminom C od limuna. Specifičnost šipurka je u tome što se u jednom plodu nalaze dve nezamenljive biološke supstance: vitamin C i rutin. Ova kombinacija je dobitna kada je neophodno stimulisati lučenje hormona.


Terapijske indikacije

U medicinskom centru „Alfit“ ČAJ TIROIDMAKS je sastavni deo terapije kod pacijenata sa problemima:
Hipotireoze;
Hiperplazije štitne žlezde;
Poremećaja rada hormonalnog sistema;
Povećane telesne težine;
Usporenog metabolizma;
Anemije.


Kontraindikacije

Kontraindikacije nisu zabeležene. Moguća je individualna preosetljivost na komponente proizvoda.


Napomena

Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) preporučljivo je upotrebiti manju dozu (1/4 od predviđene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju. Proizvod nije lek.


Način primene

Jedan briket preliti šoljom kipuće vode i ostaviti da odstoji najmanje 8- 10 minuta. Piti 2-4 čaše čaja dnevno u zavisnosti od individualnih potreba, nezavisno od unošenja hrane. Ukoliko je potrebno, fitokompleks se može kombinovati sa lekovima koje je prepisao lekar.


Pakovanje

30 briketa.

Rok trajanja: Tri godine od datuma utisnutog na ambalaži.

Način čuvanja: Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju na tamnom mestu i sobnoj temperaturi, izvan domašaja dece.

Proizvod je laboratorijski ispitan. Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja i stručnog razmatranja, u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane, Zakonom o zdravstvenoj ispravnosti životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe i odgovarajućim podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim aktima i bezbedan je za upotrebu.

Poreklo proizvoda: Proizvedeno i uvezeno iz Rusije.

Proizvođač: Farmaceutska fabrika Galen, ul. Matrosova 13, Barnaul 656011, Ruska Federacija.

Dodatne Informacije

ProizvođačNo
  1. Ocenite prvi ovaj artikl

Napišite svoj komentar

Kako ocenjujete ovaj artikl? *

 1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Cena
Dejstvo
Vrednost za novac